MIL-SIM
+2
Mac
sedo88
6 posters
Wild Dogs Forum :: DDP :: ---DDP---main :: Društvo Wild Dogs
Stran 1 od 1
MIL-SIM
ZADEVA MORA BITI ZLOO HUDA.
za tiste ki ne veste kaj je mil-sim (google)
Jaz osebno sem takoj za, ampak kar nočem da bi postali kot RAK in podobni.
Vsi so neki full zajebano resni in vedo vse, pozabljajo pa da igramo airsoft za zabavo in druženje.
zato raspisujem anketo gdo bi igral mil-sim
za tiste ki ne veste kaj je mil-sim (google)
Jaz osebno sem takoj za, ampak kar nočem da bi postali kot RAK in podobni.
Vsi so neki full zajebano resni in vedo vse, pozabljajo pa da igramo airsoft za zabavo in druženje.
zato raspisujem anketo gdo bi igral mil-sim
Re: MIL-SIM
Čaw fantje, malo se oglašam tule na vašem forumu ker vidim da teče debata o MIL-SIM načinu igranja.
Je res, da ta način zahteva precej več kot samo hec in pokanje po hosti, od tu tudi načeloma velja precej več discipline, resnosti in predvsem pravil. Fino je (če smem svetovati), da se že v štartu odločite na kak način mislite igrati Airsoft in že takoj začnete graditi društvo na določenem nivoju: najsi bo to MIL-SIM, ali pač klasično rekreativno.
Vsaka stran ima svoje predbnosti in slabosti.
MIL SIM:
Strožja pravila,
vojaška taktika (premik, vpad, znaki)
red in disciplina
REKREATIVNO:
imejmo se fajn, pijmo, kadimo in se malo pokajmo po hostah
Roko na srce, tudi mi se čeprav temeljimo na MIL SIM-u včasih prav radi streljamo bolj po kavbojsko ker paše in včeraj je bila prav fina sprememba. Morm pohvalit, da ste fair igralci in da je bilo kar lušno se malo popokat z vami.
Veliko sreče, vztrajnosti in volje vam želim v naprej, če vas pa kdaj zamika se pa z veseljem lahko dobimo tudi pri nas.
Lp,
MAC
Športno društvo za airsoft
Rokovnjač Airsoft Klub (R.A.K)
Je res, da ta način zahteva precej več kot samo hec in pokanje po hosti, od tu tudi načeloma velja precej več discipline, resnosti in predvsem pravil. Fino je (če smem svetovati), da se že v štartu odločite na kak način mislite igrati Airsoft in že takoj začnete graditi društvo na določenem nivoju: najsi bo to MIL-SIM, ali pač klasično rekreativno.
Vsaka stran ima svoje predbnosti in slabosti.
MIL SIM:
Strožja pravila,
vojaška taktika (premik, vpad, znaki)
red in disciplina
REKREATIVNO:
imejmo se fajn, pijmo, kadimo in se malo pokajmo po hostah
Roko na srce, tudi mi se čeprav temeljimo na MIL SIM-u včasih prav radi streljamo bolj po kavbojsko ker paše in včeraj je bila prav fina sprememba. Morm pohvalit, da ste fair igralci in da je bilo kar lušno se malo popokat z vami.
Veliko sreče, vztrajnosti in volje vam želim v naprej, če vas pa kdaj zamika se pa z veseljem lahko dobimo tudi pri nas.
Lp,
MAC
Športno društvo za airsoft
Rokovnjač Airsoft Klub (R.A.K)
sej mau taktike in podobno bi nam res prau prišlo.........sej vete učas je use čist razpuščeno k igra vsak zase pol.......
T|To-OF- Število prispevkov : 113
Registration date : 21/11/2007
Z veseljem se lahko tisti ki vas to zanima zmenite, pa bom enkrat posebaj za vas naredil trening osnov taktike, znakov in podobnega...oglasili se boste pri nas, jaz pa si bom vzel par ur in boste osvojili osnovno znanje...Verjemite, velikokrat pride prav.
Se moje mnenje v tej zadevi!
Kar se tiče discipline mogoče jo res mal rabmo za nedelski spopad leti to na jepa!! kar se mene tiče je blo popolnoma nepotrebno ker je ogrožal vse ki so bili v gozdu! To nekako ni bil del plana! to da bi se povsem predali disciplini in taktiki pomojem tud ni za nas ker konec koncu vsi uživamo v pokanju in si radi zraven privošmo PIVO IN CVETJE hehe! Tko da jst sm za nekaj umes vsekakor pa bi se vseeno resno lohka mal naučil osnovnih znakov med bojevanjem ne pa da upijemo en čez druzga! Združimo prijetno z koristnim!
In na koncu da pohvalim nedelski fight res mi je blo noro (SEDO DOBR SI ZRIHTU) saj kar se terena tiče in folka . Sm pa ugotovu da nimam nič kondicije!
uglavnem sm za nekje umes
To je moje mnenje
LP Tom
Kar se tiče discipline mogoče jo res mal rabmo za nedelski spopad leti to na jepa!! kar se mene tiče je blo popolnoma nepotrebno ker je ogrožal vse ki so bili v gozdu! To nekako ni bil del plana! to da bi se povsem predali disciplini in taktiki pomojem tud ni za nas ker konec koncu vsi uživamo v pokanju in si radi zraven privošmo PIVO IN CVETJE hehe! Tko da jst sm za nekaj umes vsekakor pa bi se vseeno resno lohka mal naučil osnovnih znakov med bojevanjem ne pa da upijemo en čez druzga! Združimo prijetno z koristnim!
In na koncu da pohvalim nedelski fight res mi je blo noro (SEDO DOBR SI ZRIHTU) saj kar se terena tiče in folka . Sm pa ugotovu da nimam nič kondicije!
uglavnem sm za nekje umes
To je moje mnenje
LP Tom
Še neki sm pozabu!!!!
Sm mal prebrav o tem sistemu MILSIM hmm Sej za moje pojme nebi blo slabo da se tud znotri našega folka sestav ekipa k pa bi delovala v MILSIM jst sm vsekakor za ker sm bil v vojski pa mi je blo to zakon. Tko da predlagam sestanek in da se resno pogovorimo o tej zadevi !
Sm mal prebrav o tem sistemu MILSIM hmm Sej za moje pojme nebi blo slabo da se tud znotri našega folka sestav ekipa k pa bi delovala v MILSIM jst sm vsekakor za ker sm bil v vojski pa mi je blo to zakon. Tko da predlagam sestanek in da se resno pogovorimo o tej zadevi !
V sloveniji je polno klubov ki se imajo za mil-sim igralce če pa pogledamo malo bolje takih klubov praktično ni
razen dveh ali treh izjem. Najprej morate postaviti določena pravila po katerih boste igrali!
razen dveh ali treh izjem. Najprej morate postaviti določena pravila po katerih boste igrali!
snake- Število prispevkov : 12
Registration date : 02/04/2008
ja tkole je
ja lahko igraš tudi ti.
mil-sim, je odvisen samo od igralca.
sam si nartediš igro bol realistično, ne pa klub.
in ne nas bi več takšnih posameznikov ki si sami prizadevajo za bolj realistično igro bo igra postajala bolj utečena in bol zanimiva.
mil-sim, je odvisen samo od igralca.
sam si nartediš igro bol realistično, ne pa klub.
in ne nas bi več takšnih posameznikov ki si sami prizadevajo za bolj realistično igro bo igra postajala bolj utečena in bol zanimiva.
moje mnenje glede mil-sim
mil-sim je za moje pojme mal huda disciplina za čist nov klub...tko da se mi zdi da se ga še usaj eno leto ne splača kej preveč resno izvajat...kar se tiče pa taktike, sporazumevanja z rokami,... pa mislim da je kar pametna zadeva ker dostkrat prov pride
mil-sim je za moje pojme mal huda disciplina za čist nov klub...tko da se mi zdi da se ga še usaj eno leto ne splača kej preveč resno izvajat...kar se tiče pa taktike, sporazumevanja z rokami,... pa mislim da je kar pametna zadeva ker dostkrat prov pride
Flaskapiva- Število prispevkov : 10
Registration date : 26/12/2007
ja
ja ampak je čist usen.
če bomo mi neki zahteval da more met vsak low cape, enotne uniforme, neki nahudo disciplino, pa take pizdarije k majo section 8, bo pizdarija.
pol se bomo pa res strelal 2 na 2
če bomo mi neki zahteval da more met vsak low cape, enotne uniforme, neki nahudo disciplino, pa take pizdarije k majo section 8, bo pizdarija.
pol se bomo pa res strelal 2 na 2
snake- Število prispevkov : 12
Registration date : 02/04/2008
če mi sam okol 30% mil-sima nadrkamo (taktika položaji tralalalal.....) je že dovol da gremo na spopad z velikimi ekipamai (kar so počel tut že dozdej parkat) sam se ni najbol iztekl!!!!! tko da mi nebomo rinl v mil sim sistem ampak se bomo "taktično in strateško izpopolnjevali"
T|To-OF- Število prispevkov : 113
Registration date : 21/11/2007
Wild Dogs Forum :: DDP :: ---DDP---main :: Društvo Wild Dogs
Stran 1 od 1