Svete maše
4 posters
Stran 1 od 1
SPOVED
Trenutno sem nov na tem forumu in me predvsem zanima kdaj je spoved v farni cerkvi in ali se je treba prej najaviti.
Prosim če mi lahko poveste na kakšen način je možno darovati finančna in druga sredstva farni cerkvi.
za domovino z bogom naprej
Prosim če mi lahko poveste na kakšen način je možno darovati finančna in druga sredstva farni cerkvi.
za domovino z bogom naprej
SATAN- Število prispevkov : 1
Registration date : 23/11/2007
Spoved
Mislim, da je to že dokaj sodobna cerkev, kjer lahko rečeš besedo z gospodom na bol sodoben, današnji mladini dostopnejši in ljubši način, kjer dejansko dobite odgovor direktno na naš forum. Seveda pa, kar se podrobnejših iformacij tiče, bi se bilo najbolje obrniti direktno na posrednika Aristotla, ki vse tegobe, vprašanja in druge težave posreduje dalje, višjim inštancam, ki pa nato spet vrnejo odgovor preko posrednika farana Aristotla. Kot sem že dejal, ne bi rad govoril tja v tri dni, najbolje da se obrnete na farana Aristotla, ki bo z njegovo pomočjo znal odgovoriti na vsa vprašanja in zagate ki vas pestijo in tiščijo. Lep in miren dan vam želim.
BU-FU- Število prispevkov : 25
Registration date : 21/11/2007
Re: Svete maše
Spoštovani gospod/gospa SATAN!
Vaše grehe sem pripravljen prevzeti za simbolično ceno 10,00 EUR. Lahko pa se brezplačno spovete na našem forumu, odpustek pa poravnate kot družbeno koristno delo s skavti.
V prihodu je tudi nova storitev PIVO za GREH, ki je v fazi testiranja. Deluje tako, da za vsak greh plačate spovedniku pivo. Storitev deluje ob petkih od 19.00 ure dalje v spovednici mane bar. Ta petek z vami spovednik BU-FU in asistent Aristotel.
Vljudno vabljeni!
Vaš vdani faran Aristotel.
Zaželjeni tudi prostovoljni prispevki za dobrobit naše fare in spovednikov.
Salamolekum!!
Vaše grehe sem pripravljen prevzeti za simbolično ceno 10,00 EUR. Lahko pa se brezplačno spovete na našem forumu, odpustek pa poravnate kot družbeno koristno delo s skavti.
V prihodu je tudi nova storitev PIVO za GREH, ki je v fazi testiranja. Deluje tako, da za vsak greh plačate spovedniku pivo. Storitev deluje ob petkih od 19.00 ure dalje v spovednici mane bar. Ta petek z vami spovednik BU-FU in asistent Aristotel.
Vljudno vabljeni!
Vaš vdani faran Aristotel.
Zaželjeni tudi prostovoljni prispevki za dobrobit naše fare in spovednikov.
Salamolekum!!
Aristotel- Število prispevkov : 110
Registration date : 21/11/2007
Stran 1 od 1