RSR
4 posters
Stran 1 od 1
Re: RSR
Prosim da objavljate poste ki vsebujejo posnetke nasilnih vsebin v za to namenjene dele foruma!
Hvala
Naj bo Bog z Vami!
Hvala
Naj bo Bog z Vami!
MrCveto- Število prispevkov : 57
Registration date : 21/11/2007
To je posnetek airsoft dogodka, ta forum je pa v CELOTI namenjen predvsem airsoftu...tko de STFU
p.s. lahko pa nardiva kak posnetk z nasilno vsebino, kjer igrava jaz in ti.
p.s. lahko pa nardiva kak posnetk z nasilno vsebino, kjer igrava jaz in ti.
TheGorch- Število prispevkov : 55
Registration date : 11/12/2007
Današnja mladina, samo kadila in grozila bi!
Aristotel- Število prispevkov : 110
Itak. Kaj pa naj? Igramo nogomet ali hodimo v CERKEV? Ne hvala, mam svoje
Mogoče tud Vam prečastiti kdaj inu kdaj neb škodil kak dimček, da vam odpre misli in vas osvobodi zapora kateremu vi pravite VERA.
Pa de nau čist offtopic...RSR res zgleda mamljivo, ampak mislem de je še krepko out of our league. Tm je itak pomoje več k pou bivših/aktivnih pripadnikov vojske:D
Mogoče tud Vam prečastiti kdaj inu kdaj neb škodil kak dimček, da vam odpre misli in vas osvobodi zapora kateremu vi pravite VERA.
Pa de nau čist offtopic...RSR res zgleda mamljivo, ampak mislem de je še krepko out of our league. Tm je itak pomoje več k pou bivših/aktivnih pripadnikov vojske:D
Dragi kratkohlačnik tudi vam ne bi škodilo če bi kako nedeljo obiskali sveto mašo. Le v kakšni veri so vas vzgajali vaši bogaboječi starši.
OK, zmenjeno. Vi skadite eno baso z nami, mi pa v nedeljo v polni opremi obiščemo sveto mašo.
Ste slišal pobje? De naute CQB pravil pozabl pa dimne s seboj vzemte.
p.s. moja mat verjame sam u kuhan pršut pa ementalerja...tko de navem...je to tud vera?
Ste slišal pobje? De naute CQB pravil pozabl pa dimne s seboj vzemte.
p.s. moja mat verjame sam u kuhan pršut pa ementalerja...tko de navem...je to tud vera?
Torej javno priznavate, da na vaših "fajtih" kadite marihuano?
Torej, javno priznavam de kadim...kdaj pa kako pa zakaj pa ni noben nč reku:P
Drgač je pa marihuana glih tok opojna substanca kot sveto vino. Mislim da se ne spodobi da farani nacejani pridigajo ljudem, kateri jih še preveč resno jemljejo. Mogoče je blo pa zato tok vojn na račun cerkve..ker so se naklani odločali da enga ne marajo...
...na račun marihuane pa še nihče ni pofilu...
p.s. zdej mate novih 7 smrtnih grehov, med katerimi je tud pedofilija...zatorej ne vi meni kratkohlačnik. dobro veste da ne morem nositi kratkih hlač
Drgač je pa marihuana glih tok opojna substanca kot sveto vino. Mislim da se ne spodobi da farani nacejani pridigajo ljudem, kateri jih še preveč resno jemljejo. Mogoče je blo pa zato tok vojn na račun cerkve..ker so se naklani odločali da enga ne marajo...
...na račun marihuane pa še nihče ni pofilu...
p.s. zdej mate novih 7 smrtnih grehov, med katerimi je tud pedofilija...zatorej ne vi meni kratkohlačnik. dobro veste da ne morem nositi kratkih hlač
O Bog odpusti mu saj ne ve kaj govori!
Stran 1 od 1