Pokoj
2 posters
Stran 1 od 1
Pokoj
Danes sem dopolnil 66 let in stem se poslavljam ker grem v pokoj!
Aristotel- Število prispevkov : 110
Registration date : 21/11/2007
Re: Pokoj
Spoštovani g. Aristotel!
Iz zaupnih virev sem izvedel da so vas povišali v kardinala! Ali je morda tudi vaš odhod v Vatikan povezan z odhodom iz foruma?
Ovčice vendar potrebujejo nekoga na katerega se lahko obrnejo in mu povejo svoje težave!
Iz zaupnih virev sem izvedel da so vas povišali v kardinala! Ali je morda tudi vaš odhod v Vatikan povezan z odhodom iz foruma?
Ovčice vendar potrebujejo nekoga na katerega se lahko obrnejo in mu povejo svoje težave!
MrCveto- Število prispevkov : 57
Dragi MR. Cveto!
Saj vidite kako se boljševiki zgrinajjo nad našo vero, brišejo nam poste, grozijo nam z odvzemom moderatorskih pravic ipd.
Prosim da do moje vrnitve prevzamete krmilo naše crkvene barke.
Vsi kadilci vutre bodo pogubljeni!
Saj vidite kako se boljševiki zgrinajjo nad našo vero, brišejo nam poste, grozijo nam z odvzemom moderatorskih pravic ipd.
Prosim da do moje vrnitve prevzamete krmilo naše crkvene barke.
Vsi kadilci vutre bodo pogubljeni!
Aristotel- Število prispevkov : 110
Bilo bi mi v veliko čast da bi smel nadaljevati to vaše čudovito in modro delo! Čeprav smo v manjšini se ne bomo predali v boju proti nevernikom!
Naša moč se bo pokazala ko bodo to najmanj pričakovali!
Kot je že izjavil naš predragi kardinal Dr.Franc Rode -Fantje in dekleta, odgovornost do naroda se začne v postelji-
Naša moč se bo pokazala ko bodo to najmanj pričakovali!
Kot je že izjavil naš predragi kardinal Dr.Franc Rode -Fantje in dekleta, odgovornost do naroda se začne v postelji-
MrCveto- Število prispevkov : 57
Stran 1 od 1